Waterhaul Fitzroy Atlantic Blue Mirror solbrille
1150 kr Kjøp

Waterhaul Fitzroy Atlantic Blue Mirror solbrille

1150 kr

På lager

F I T Z R O Y

Vår Fitzroy-solbrillemodell er laget av resirkulerte trålnett og -liner og er sammenkoblet med polariserte mineralglassglass, og tilbyr fullstendig bærekraft og ultimat UVA/UVB 400-beskyttelse. Den rektangulære unisex-rammen passer til et bredt spekter av ansiktsstørrelser, noe som gjør den til vår bestselgende modell.
100 % RESIRKULERT FISKENOT RAMMER

RAMMER

– Italiensk konstruert og håndferdig.

– 0 % jomfruelig plast, 100 % resirkulert polypropylennett og linjer, som er den vanligste formen for spøkelsesutstyr vi finner på våre kyster.

– Matt skifergrå finish som henspiller på materialenes opprinnelse som havplast.

– Ultra-holdbare fem løpshengsler.

– Rammene våre er dekket av vår ‘Recycle and Replace’ livstidsgaranti – skadede rammer kan gå tilbake til plastresirkuleringssløyfen for å lage nye par.

POLARISERT MINERALGLASSOPTIKK

MINERALGLASS, IKKE PLAST.

Vi er levert av Barberini, ansett som produsent av verdens beste optiske kvalitetslinser – kjent for å produsere optikk for slike som Maui Jim.

Vi bruker glasslinser fremfor billigere plastlinser av tre hovedårsaker:

Optisk kvalitet – Mineralglass har den desidert største optiske klarheten av alle linsematerialer, med en Abbe-verdi på 59 (mot 32 for polykarbonat).

Bærekraft – Resirkulerte plastlinser finnes ikke. Glass er uendelig resirkulerbart, og produserer ikke mikroplast når det kuttes i form.

Ripemotstand – Våre solbriller er designet for stranden, som betyr sand – fienden til de fleste solbriller. Vårt kjemisk herdede polariserte glass er vesentlig mer ripebestandig enn andre linser, og overgår alle internasjonale støtbestandighetstester.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Waterhaul Fitzroy Atlantic Blue Mirror solbrille”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.