Waterhaul Kynance Brown polarized solbrille
1050 kr Kjøp

Waterhaul Kynance Brown polarized solbrille

1050 kr

På lager

K Y N A N C E

Vår Kynance-solbrillemodell er laget av resirkulerte trålnett og -liner og er sammenkoblet med polariserte mineralglasslinser (i grå eller brun fargetone), og tilbyr fullstendig bærekraft og ultimat UVA/UVB 400-beskyttelse. Den unisex sirkulære innfatningen passer de fleste små til mellomstore ansiktsstørrelser.
100 % RESIRKULERT FISKENOT RAMMER

RAMMER

– Italiensk konstruert og håndferdig.

– 0 % jomfruelig plast, 100 % resirkulert polypropylennett og linjer, som er den vanligste formen for spøkelsesutstyr vi finner på våre kyster.

– Matt skifergrå finish som henspiller på materialenes opprinnelse som havplast.

– Ultra-holdbare hengsler med tre tønner.

– Rammene våre er dekket av vår ‘Recycle and Replace’ livstidsgaranti – skadede rammer kan gå tilbake til plastresirkuleringssløyfen for å lage nye par.

POLARISERT MINERALGLASSOPTIKK

MINERALGLASS, IKKE PLAST.

Vi er levert av Barberini, ansett som produsent av verdens beste optiske kvalitetslinser – kjent for å produsere optikk for slike som Maui Jim.

Vi bruker glasslinser fremfor billigere plastlinser av tre hovedårsaker:

Optisk kvalitet – Mineralglass har den desidert største optiske klarheten av alle linsematerialer, med en Abbe-verdi på 59 (mot 32 for polykarbonat).

Bærekraft – Resirkulerte plastlinser finnes ikke. Glass er uendelig resirkulerbart, og produserer ikke mikroplast når det kuttes i form.

Ripemotstand – Våre solbriller er designet for stranden, som betyr sand – fienden til de fleste solbriller. Vårt kjemisk herdede polariserte glass er vesentlig mer ripebestandig enn andre linser, og overgår alle internasjonale støtbestandighetstester.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Waterhaul Kynance Brown polarized solbrille”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.